Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

CKV Festival

Op vrijdag 2 juni vond het CKV festival plaats in onze aula. De leerlingen van 4 havo en 4 vwo hebben een mooie avond vol met presentaties georganiseerd. Aan de hand van het thema 'Black & White' was er een prachtige expositie ingericht met beeldende kunst van de leerlingen en op het podium waren verschillende acts te bewonderen. 

De aftrap bestond uit een zelfgeschreven theaterstuk van een groep leerlingen uit 4 vwo die op 'brutale' wijze het publiek in hokken deelde. Toeschouwers werden naar andere stoelen verwezen door teksten als 'Nee, die dikke past niet bij mij!'. Met dit theaterstuk vertelden de leerlingen hoe het voelt om in hokjes geplaatst te worden. De avond eindigde met een dansstuk van leerlingen uit 4 havo waarin zij verschillende 'zwarte' (negatieve) en 'witte' (positieve) levensfasen uitbeeldden. Waaronder de gezellige tijden in de pubertijd door middel van het bekende dansje op het lied 'We're all in this together' van Highschool Musical.
Het was een mooie, gezellige en druk bezochte avond!

Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS