Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

Introductieweek brugklassen

Tegelijk met alle andere leerlingen zijn afgelopen dinsdag ook onze nieuwe brugklassers begonnen op school. Na een gezamenlijke start in de aula kon de introductieweek beginnen. Alle leerlingen gingen vanaf daar met hun mentor(en) mee naar een lokaal en daar werden boeken uitgedeeld, kennismakingsspelletjes gespeeld en roosters uitgelegd.
Ook op woensdag en donderdag stonden er allerlei activiteiten gepland in het kader van elkaar en de school beter leren kennen, zoals een speurtocht, T-shirts maken, drama- en muzieklessen en oefenen met de Chromebooks. Tijdens de vele mentoruren is er aandacht besteed aan praktische zaken: Magister, daltonuren plannen, kluisjes en schoolregels.
Ter afsluiting van de week zal er op een vrijdag een sportdag zijn waarbij de gemaakte klassenshirts te bewonderen zijn. Naast alle activiteiten heeft de schoolfotograaf de brugklassers weten vast te leggen voor zijn camera zodat er binnenkort ook gezichten bij de nieuwe namen horen! Al met al hebben we de leerlingen zo goed mogelijk proberen voor te bereiden op de eerste echte schoolweek.

 

Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS