Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

Prijs in Debatwedstrijd!

Bij de jaarlijkse debatdag van het Wolfert Lyceum in Bergschenhoek is onze school deze week met een trofee voor de 4e plaats naar huis gegaan. Aan de wedstrijden deden 16 scholen mee, waaronder ook een aantal Daltonscholen. Na drie rondes, waarin in verschillende vormen werd gedebatteerd, stond onze school in punten op de derde plaats en verdiende daarmee net geen plek in de finale, maar wel in de troostfinale. Die werd vervolgens jammer genoeg nipt verloren van het Wartburg College uit Rotterdam. Het Rijnlands Lyceum uit Sassenheim won uiteindelijk de finale.

Onze 4e plaats is een mooie prestatie, zeker ook vanwege het feit dat er 4 leerlingen hun debuut maakten in het team. Die waren tamelijk nerveus, maar ze hebben zich uitstekend geweerd in de strijd. Lof natuurlijk ook voor de meer ervaren debatkrachten. Ons debatteam timmert flink aan de weg en heeft langzamerhand een prijzenkast nodig. Dit jaar werd bijvoorbeeld ook het Alkmaar Scholieren Debat gewonnen. Op naar volgend jaar met hopelijk weer nieuwe prijzen!

Mijke, Myrthe, Melle, Djoeke, Madelief, Jort, Iris, Merel, Zemen en Manon: van harte gefeliciteerd!

Een trotse begeleider,
Dick Jan Sanders

Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS