Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

Spannend Ondernemen 3e prijs!

Ook dit jaar hebben de leerlingen met M & O in hun pakket weer deelgenomen aan Spannend Ondernemen, georganiseerd door de hogeschool In Holland. In totaal was het aantal deelnemers iets meer dan 300. Hiervan kwamen er 30 van het Dalton en de overige leerlingen van de andere scholen uit de regio zoals Jan Arentz, PCC, Blaeu College, Regio College enz enz. 
Evenals de voorgaande jaren hebben de leerlingen de naam van de school weer hoog gehouden met een uitstekende 3e en 4e plaats in de finale.

Amber van 't Veen en Isa Gardien, 2 leerlingen uit havo 4, vielen net buiten de prijzen met hun goed verzorgde presentatie van "Reclap", een handige tas die voor meerdere doeleinden te gebruiken is.

De presentatie van "Active Motion",  een energie-opweksysteem in de sportschool, van de 4 vwo leerlingen Manon Biersteker, Diede Bastmeijer en Emma Kuhne was goed voor de 3e plaats.

Weer een resultaat bij Spannend Ondernemen om trots op te zijn.

Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS