Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

Beroepenmarkt Skills 2e klassen

Op dinsdag 6 november heeft de beroepenmarkt speeddate plaatsgevonden voor 2e klassers skills.

Het was de bedoeling dat leerlingen zelf iemand uitnodigden die wat ging vertellen op deze avond over zijn/haar beroep. We hadden in totaal 30 speeddaters en hier waren wij natuurlijk heel erg blij mee!
Er was een variatie aan beroepen; denk aan wijkagent, fotograaf, brandweerman, accountmanager, gevangenisbewaker, schilder,  personal trainer en ga zo maar door.

Om de 4 minuten ging er een bel en gingen leerlingen verder naar het volgende beroep om daar de vragen te stellen die zij tijdens de mentorlessen hadden opgesteld.

Wat opviel was dat leerlingen heel geïnteresseerd luisterden naar de speeddaters en hun antwoorden keurig opschreven. Ze hebben dus enorm hun best gedaan en vonden het ook erg leuk! Ook kregen we veel complimenten van de speeddaters dat leerlingen met goede vragen kwamen en aandachtig aan het luisteren waren. Kortom, een nuttige, leerzame en geslaagde avond!

Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS