Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

€200,- voor het Goede Doel tijdens Open Podium Muziek

Donderdag 28 februari traden maar liefst 35 leerlingen van het Stedelijk Dalton College op tijdens het Open Podium Muziek. Het was weer een feest om alle muzikale talenten deze avond te mogen bewonderen.
De avond werd gepresenteerd door Julie Hoogendam. Julie nam het publiek mee langs alle verschillende acts en een aantal leerlingen werd zelfs geïnterviewd op de bank.
Het was een zeer gevarieerd programma!

Zo gaf Elee uit de taalklas een geweldige beatbox performance en Hugo Deuling speelde een prachtige Canon in D van Pachelbel. Jamey de Groot speelde met haar broer een romantische ballade van Demi Levato en Dejan Tromp zong de sterren van de hemel met het nummer ‘ This is me’ uit The Greatest Showman.
Wij zijn als sectie muziek trots dat we zoveel muzikaal talent in huis mogen hebben op het Stedelijk Dalton College.

Om aandacht te vragen voor Stichting Plan Nederland, zijn Jasmijn Truijens uit 4 Havo, Isolde Groefsema en Julie Hoogendam uit 4 VWO, actief aan de slag gegaan met sponsoring voor het Rad van Fortuin. Vanuit Winkelcentrum De Mare en Winkelcentrum ’ t Loo uit Heiloo zijn diverse producten gesponsord voor het Goede Doel. Bij binnenkomst in de aula zijn de loten verkocht en in de pauze zijn de prijzen via het Rad van Fortuin verdeeld.
Bij elkaar hebben de meiden een bedrag van 200,- euro opgehaald voor Stichting Plan Nederland.
Daar mogen we trots op zijn!

Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS