Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

Studie Experience 3tl

Op donderdag 10 januari 2019 vond in het Sportpaleis een studie- en beroepskeuze event plaats voor 3 tl-leerlingen, genaamd Studie Experience.

Studie Experience is een studiebeurs waar leerlingen van het voorgezet onderwijs en MBO-scholieren de mogelijkheid krijgen kennis te maken met en ervaring op te doen bij diverse opleidingen en beroepen uit de regio.

Alle 3 tl- leerlingen werden donderdag na het 5e lesuur uitgeroosterd om naar het event te gaan. Op dit event presenteren verschillende vakscholen, onderwijsinstellingen en bedrijven uit de regio en omstreken zich. De standhouders op de beurs vertegenwoordigen verschillende sectoren. Mbo-scholen zoals bijvoorbeeld ROC van Amsterdam, HMC, Horizon College en Nova College waren aanwezig tijdens dit event. Leerlingen vonden vooral ook de defensie erg interessant. Naast de informatie die er te vinden was, waren er ook tal van activiteiten te beleven, waardoor leerlingen op een leuke en interactieve manier met hun toekomst bezig waren!

Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS