Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

Walls of Connection en Dalton

Op donderdag 5 en vrijdag 6 juli vond Walls of Connection van MasterPeace plaats. In Alkmaar werd een enorme muurschildering gemaakt met (anderstalige) ISK-leerlingen en 2e en 3e klassers van het Dalton College Alkmaar. Meer dan 100 muren in 40 landen gingen Alkmaar voor. 
Deze schildering is door de jongeren zelf ontworpen. De Alkmaarse kunstenaar Rob Komen heeft er een prachtig geheel van gemaakt.

Door de samenwerking met Alkmaar Aan Zee van Artiance | centrum voor de kunsten werd het een uniek crossoverproject waarbij de leerlingen ook audiovisueel bezig waren met het overkoepelende thema 'De Muur'.

Het was een prachtige dag met een indrukwekkende opening waarbij we werden vereerd met een toespraak van veteraan dhr. Jansen en wethouder Paul Verbruggen. 

De opening werd geleid door leerlingen Jip Akkerman en Noah Dekker.

De muur werd beschikbaar gesteld door HAL 25. Grote dank daarvoor! Daarnaast willen wij sponsoren Jumbo Paardenmarkt AlkmaarGoedkoop Verhuur , Bouwmaat en Bakkerij Beerse bedanken voor hun bijdrage aan deze bijzondere tweedaagse!

Ben of ken jij een maatschappelijke instelling die navolging wil geven aan dit fantastische initiatief en een stukje muur wil 'adopteren'? Neem dan contact op met coördinator Gemma Molenaar via gmolenaar@daltonalkmaar.nl

Meer foto's vind je in het fotoalbum.

 

Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS