Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

Belangrijke data!

Om jou en je ouders kennis te laten maken met onze school hebben we een aantal informatiemomenten gepland.

Informatie ouders

De algemene informatieavonden voor ouders zijn op dinsdag 20 november en donderdag 17 januari. Ouders zijn vanaf 19.00 uur welkom op school, het programma start om 19.30 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.
Deze avonden zijn bedoeld om ouders zoveel mogelijk te informeren over onze school, het daltononderwijs en onze onderwijsmethode.

Dit jaar organiseren we voor ouders van leerlingen uit groep acht die mogelijk belangstelling hebben voor Dalton Tech/Technasium een aparte ouderavond op donderdag 29 november. Tijdens deze avond krijgt u informatie over wat Dalton Tech en het Technasium inhouden. Ook wordt u uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan met twee kleine opdrachten om een beetje een beeld te krijgen welk proces de leerlingen ondergaan bij een technasiumopdracht. Verder is er gelegenheid om opdrachten te bekijken die leerlingen de voorgaande jaren hebben uitgevoerd binnen ons Technasium. De inloop is vanaf 19.15 uur. De voorlichting begint om 19.30 uur.
Heeft u belangstelling voor deze ouderavond dan kunt u zich hier aanmelden.

Leerlingmiddagen

De leerlingen van groep 8 nodigen we graag uit om tijdens een leerlingmiddag te komen. We organiseren middagen voor Dalton Original, Dalton On Stage, Dalton Tech en Dalton Skills. Je kunt je hier aanmelden voor deze middagen.

Open Dag woensdag 13 februari tussen 15.00 en 20.30 uur.

Natuurlijk kom je samen met je ouders naar onze Open Dag om de sfeer te proeven, vragen te stellen aan onze leerlingen en docenten en kennis te maken met alle vakken die hier gegeven worden. Tijdens de Open Dag zijn leerlingen van groep 8 én van groep 7 van de basisschool van harte welkom.

 

Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS