Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

Chromebooks op het Dalton

Het lijkt nog ver weg, maar over een paar jaar ga je een beroep uitoefenen. Welk beroep zou dat zijn? Bestaat dat nu al? Denk eens aan een app-ontwerper, tot een paar jaar geleden had niemand daar ooit van gehoord. Ook op het Dalton willen we mee met vernieuwingen, zodat we de leerlingen van nu zo goed mogelijk begeleiden naar hun toekomst. Daarom maken al onze brugklassers gebruik van een Chromebook.

Het antwoord op de vraag of digitaal lesmateriaal een toegevoegde waarde heeft voor het onderwijs is: ja. Zeker in ons Daltononderwijs zien wij veel mogelijkheden. Leerlingen kunnen interactief met elkaar samenwerken, krijgen meer ruimte om op hun eigen niveau te werken en leren zelfstandig en verantwoord keuzes te maken.

In de verschillende vakken wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitaal lesmateriaal. Ook is het handig als je thuis kunt inloggen om de opdrachten die voor je klaarstaan te maken.

Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS