Beste PWS 2021-2022

Op vrijdag waren er maar liefst 4 groepjes die met elkaar de strijd aangingen voor deze felbegeerde prijs. Van de werking van cryptografie (WI) ging het over naar de rol van de hersenen bij het maken van keuzes (BI), naar de rol van zeewier in de toekomst (BI), naar de vraag wat er zou zijn gebeurd als Hitler WOII had gewonnen (GS).

Quincy en Xared mogen zich vereeuwigd zien op de Wall of Fame. Na enkele jaren van vrouwelijke winnaars, wel leuk om een keer twee mannen te zien winnen.

Maandag 14 maart was havo aan de beurt. Helaas viel het PWS van Natuurkunde af door een positieve zelftest bij een van de leerlingen. Er waren gelukkig nog twee groepjes over die het elkaar niet makkelijk maakten. Van de grote rol van geluid en beeld bij horrorfilms (EN), naar hoe je het beste geld kunt witwassen via een fictief criminele organisatie (BECO). Juna en Maud hebben de winst naar zich toe weten te trekken.
Allen zeer diverse presentaties, allen van een hoog niveau. Als publiek waren de voorexamenklassen aanwezig, die zo enkele goede voorbeelden te zien kregen. Voor hen betekent dit de start van hun PWS.

<
Stedelijk Dalton College Alkmaar   •   Arubastraat 4, 1825 PV Alkmaar   •   T. 072 562 5000   •   info@daltonalkmaar.nl
Top