Online CKV-festival georganiseerd door leerlingen 5-vwo

Op 18 januari is het weer zover, het CKV-festival van 5 VWO zal dan plaatsvinden! Wij begrijpen dat misschien niet iedereen nog weet wat het CKV-festival precies inhoudt, dus dat zullen we even uitleggen. Bij het CKV-festival maakt iedere leerling zelfstandig of in een groep een kunstwerk. Dit kunstwerk kan van alles zijn; van een schilderij tot een toneelstuk.

De kunstwerken worden dit jaar op 18 januari tentoongesteld. De leerlingen uit 5-vwo hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan een kunstwerk met het thema sprookjes. Normaal zou u deze prachtige kunstwerken kunnen komen bekijken op school, maar helaas heeft corona dit jaar roet in het eten gegooid. Daarom willen wij u graag uitnodigen om op dinsdag 18 januari bij de online première te zijn. Deze première zal plaatsvinden van 16:30 tot 17:30. Bij deze première is het mogelijk om alle kunstwerken online te bekijken. Klik op deze link voor het online platform.

Het programmaboekje is in te zien via deze link, hierin kunt u zien welke kunstwerken er allemaal zijn en wie de kunstwerken hebben gemaakt.

Groeten van de leerlingen uit 5-vwo!

<
Stedelijk Dalton College Alkmaar   •   Arubastraat 4, 1825 PV Alkmaar   •   T. 072 562 5000   •   info@daltonalkmaar.nl
Top