Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

Onderwijs kost geld

Wanneer een kind naar het voortgezet onderwijs gaat, betekent dat voor de ouders extra kosten. Daarover willen we u graag wat meer uitleg geven: wat de kosten zijn, waarom ze nodig zijn en wie ze betaalt.

Het onderwijs kost geld. Veel geld. Veruit het grootste gedeelte daarvan wordt betaald door de rijksoverheid uit de belastinginkomsten.

Het Stedelijk Dalton College wil meer zijn dan alleen een school waar uw kind kennis opdoet. Wij willen de kinderen vormen en voorbereiden op de maatschappij. Dat betekent dat we meer bieden dan alleen de voorgeschreven lessen. Deze extra activiteiten brengen ook kosten met zich mee die niet door de overheid worden betaald. Omdat ze toch erg belangrijk zijn, vragen we hiervoor ook van u een bijdrage.

In het menu aan de linkerkant kunt u meer informatie vinden over de verschillende onderwerpen die hiermee te maken hebben.

Ibannummer van de school: NL40INGB0005327413

Facebookpagina School

FB algemeen »
Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS