Contact Zoek Menu

Contact

Stedelijk Dalton College Alkmaar
Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
T: 072 - 56 250 00
info@daltonalkmaar.nl

Huiswerkbegeleiding

Dit schooljaar zorgen de duale studenten (leraren in opleiding) op het Stedelijk Dalton College Alkmaar weer voor de huiswerkbegeleiding.
Het is ons doel om voor een rustige omgeving te zorgen waar leerlingen kunnen worden geholpen met plannen van hun schoolwerk en het creëren van structuur, maar waar ook aandacht is voor de juiste leerstrategieën. Er is dit jaar een groot team, vol met enthousiaste studenten. Zij kunnen de huiswerkbegeleiding op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanbieden tijdens het 6e en 7e uur.
Het idee is dat leerlingen zich aanmelden voor de huiswerkbegeleiding (eventueel via een vakdocent of mentor), maar dat ook ouders hun kinderen kunnen opgeven. Uw kind aanmelden voor huiswerkbegeleiding kan via het e-mailadres van de huiswerkbegeleiding: huiswerkbegeleiding@daltonalkmaar.nl Vermeld in de mail duidelijk de naam, klas, mentor en de dag waarop uw kind langskomt. 

Het is de bedoeling dat de huiswerkbegeleiding start in de week van 30 september.
Mocht u nog vragen hebben kunt u deze stellen via het e-mailadres van de huiswerkbegeleiding.

 

Stedelijk Dalton College Alkmaar    •    Arubastraat 4    •    1825 PV  Alkmaar    •    T: 072 - 56 250 00    •    info@daltonalkmaar.nl
Nederlandse Dalton Vereniging Technasium Van der Meijcollege Samenwerkingsverband Sovon
Created by Trefnet   •   Powered by SHARK CMS